Friday, November 20, 2009

Krijg Verloren Foto's van Sony Cyber-shot W 220


De nieuwe Sony Cyber-shot DSC-W 220, die zijn weg naar de markten begin dit jaar. De camera heeft een sportief nieuwe functie en is goed ontworpen voor amateurs in het bijzonder. Het is perfect voor degenen die vergeten om instellingen te wijzigen of beginners die verward zijn over de juiste instelling om gebruikt te worden op dat moment. De camera heeft een Carl Zeiss Vario-Tessar 4x zoom lens, waardoor het nog meer aantrekkelijk. Zoals met alle digitale camera's, de W 220 slaat het de gegevens op een geheugenkaart, de Memory Stick Duo / PRO Duo Media Card. Terwijl de camera wordt geleverd met alle opwinding van het opslaan van een heleboel herinneringen etc, komt het ook met de zorg van hen te verliezen als gevolg van sommige domme fout! Als dat ooit gebeurt, kunt u ontspannen en gebruik maken van een foto recovery software en veilig verwijderde foto's.

Bijvoorbeeld, als tijdens het foto's nemen op de W 220, krijg je het teken dat uw geheugenkaart vol is. Je gewoon trek de kaart en in een nieuwe. Het is wat iedereen zou doen! Wanneer je naar huis gaan en proberen om de foto's uploaden van de oude kaart, bent u niet in staat om alle foto's te bekijken.

Oorzaak:

Ofwel de geheugenkaart kan worden beschadigd of er wellicht een ander probleem. Wanneer u trek een kaart terwijl de camera is ingeschakeld, de kaart beschadigd raakt. Dit laat uw gegevens ontoegankelijk.

Oplossing:

Wanneer uw gegevens niet toegankelijk is op een corrupte geheugenkaart, kunt u alleen gebruik maken van een foto recovery software om te proberen de gegevens over het redden. Photo recovery software werken volgens het principe dat alle gegevens die we nog te redden is opgeslagen op het bestandssysteem, zelfs wanneer het laat ons zien dat het bestand is verwijderd. Het bestandssysteem merken alleen de foto / bestand als verwijderd, waardoor de gegevens ontoegankelijk voor ons, maar niet op gespecialiseerde software. Hetzelfde principe geldt wanneer een bestand beschadigd is. Deze software is speciaal ontworpen om hun weg rond werk en gegevens uit het bestand opvragen systeem rechtstreeks.

Stellar Phoenix Photo Recovery, is een software die gebruikt kunnen worden voor dit doel. Het is compatibel met alle soorten bestandstypen (JPEG, TIFF, GIF, AVI, enz.) en ondersteunt het herstel van memory sticks, flash cards, SD-kaarten en alle andere beeld opslagmedia. Men kan deze software gebruiken om snel en veilig verwijderde foto's.

Thursday, November 5, 2009

Software om verloren Foto's van Canon EOS 50D

Als u een fotograaf, professioneel of amateur, moet u, in weerwil van de grootste professionele zorg, frustrerend ervaren het verlies van foto's van uw opslagmedia. Deze schok is niet exclusief voor je, maar een algemene trend in het digitale tijdperk. Toch zijn de meeste fotografen niet bewust van de fundamentele technische aspecten van hun problemen verlies van gegevens en hun herstel. Dit artikel zal een verlosser voor hen, en om u speciaal als je gebruik maakt Canon EOS 50D.

Canon EOS 50D heeft CF Type I en II geheugenkaarten voor de opslagmedia. Deze apparaten, in weerwil van hun gegevens technologieën te beschermen, kan gemakkelijk logisch beschadigd en beschadigde resulteert in verlies van gegevens. Een dergelijk verlies kan zo ernstig zijn dat de gegevens van uw computer back-upprogramma niet kunnen helpen. Dan moet u een aantal speciaal ontwikkelde foto recovery software.

Stel, u wilt bekijken of uw foto's overbrengen. Maar, vind je ze nergens te vinden op uw kaart. Zelfs als u probeert uw kaart een foutmelding als 'De kaart kan niet worden gebruikt "toegang herhaaldelijk verschijnt op uw monitor.

Oorzaken:

De bovenstaande foutmelding kan het gevolg zijn van een van de volgende inrichting behandeling fouten:

verwijderen van de kaart uit de camera of kaartlezer tijdens voorgaande overdragen van gegevens of read / write-proces,
loskoppelen van USB van de sleuf in de voorgaande overdragen van gegevens of read / write-proces,
het uitschakelen van de camera tijdens eerdere overdracht van gegevens verwerken.

Oplossing:

Er zijn twee mogelijke oplossingen. Om te proberen de eerste, volg de stappen:

opnieuw formatteren van uw beschadigde kaart naar het logischerwijs weer bruikbaar te maken,
run data backup programma ingebouwd in uw computer.

Hierbij moet worden bedacht dat je niet mag schrijven geen nieuwe gegevens op de kaart voordat u de verloren gegane foto's hebben hersteld om te voorkomen dat gevaar voor eigen getting overschreven. Het is technisch onmogelijk om overschreven gegevens te herstellen.

Als dit eenvoudige programma niet kan helpen, pak de tweede en laatste mogelijkheid: gebruik een fluitje van een digitale foto recovery software. Zulke programma's zijn geschreven met behulp van zeer geavanceerde technologieën om de oproepen van foto herstel antwoord behoeften van de tijd.

Zo Stellar Phoenix Photo Recovery v3.2 herstelt verloren multimedia bestanden van verschillende formaten van bijna alle opslagmedia. Compatibel met Windows en Apple Mac besturingssystemen, deze foto herstel applicatie slaat de herstelde gegevens in een door de gebruiker opgegeven locatie houden van de originelen intact.