Wednesday, January 13, 2010

Hoe Krijg Verloren Foto's van Windows Fotogalerie?

Windows Photo Gallery is een foto management tool opgenomen in Windows Vista. De tool kunt u ook een label en de foto's bewerken, het verzamelen van digitale foto's, enz. De ondersteunde formaten zijn JPG, BMP, TIFF, PNG, en anderen te organiseren. De tool wordt gebruikt voor verschillende professionele en casual doeleinden en dus kan de bijbehorende galerie bevatten enkele van uw belangrijke foto's. Zo wordt voorgesteld om altijd een back-up en houd het regelmatig bijwerken. Dit voorkomt dat u per ongeluk tegen een foto verlies. Echter, om Herstel verwijderde fotos , zijn er verschillende derde deel hulpprogramma's beschikbaar.

Als een voorbeeld van dergelijke problemen, veronderstel dat u Windows Photo Gallery in uw Windows Vista-computer-systeem. Later vindt u enkele van uw belangrijke foto's ontbreken in de galerij. U kunt niet vinden de verloren foto's overal.

Oorzaak


Enkele van de mogelijke redenen dat kan leiden ontbrekende foto's in Windows Fotogalerie zijn:

U hebt de foto's verplaatst naar een andere locatie op de schijf.
De verloren foto items worden verborgen en zijn niet zichtbaar.
U hebt de foto's per ongeluk verwijderd.

Oplossing

U bent voorgesteld om deze oplossingen proberen te herstellen van uw verloren Windows Photo Gallery items:

Toegang tot de file search optie in het menu 'Start' en typ een van de bestandstypen, bijvoorbeeld *. jpg, dat je hebt verloren. Probeer uitgebreid zoeken indien dit niet lukt.
Schakel de weergave van verborgen bestanden onder map opties en kijk of je schijnbaar verloren foto's nu zichtbaar zijn.
Open het 'Prullenbak' en controleer of hij de foto's vind je verloren bevat. Herstel de verloren foto's van 'Prullenbak'. Indien dit niet het geval is, kunt u de foto's per ongeluk verwijderd en permanent. Om foto's terug in deze gevallen, moet je ofwel toepassen uw laatste back-up of een hulpprogramma van derden gebruiken om verwijderde foto's terug te vorderen.

De derde-partij Photo Recovery toepassingen kunnen verloren foto's scannen met behulp van krachtige algoritmes. De software is vrij eenvoudig uit te voeren met zelf-beschrijvend interface en ook handhaven van de oorspronkelijke data integriteit met alleen-lezen gegevens uit te voeren. De tools zijn veilig te gebruiken in een logische dataverlies probleem.

Stellar Phoenix Photo Recovery (Windows) is een betrouwbaar foto recovery tool die herstelt verloren en verwijderde foto's, audio, en video's van Windows-gebaseerde computer. De geavanceerde software kunt u Recover verwijderde foto's met behulp van enkele eenvoudige stappen. De tool is compatibel met Windows 7, Vista, XP, 2003 en 2000.