Sunday, February 21, 2010

Hoe te herstellen per ongeluk verwijderde foto's van Samsung digitale camera's?

Als een van de PIONNER aanbieders van geavanceerde digitale camera's, Samsung biedt diverse camera's uitgerust met krachtige functies. Deze camera's zijn beschikbaar onder verschillende modellen van de series als DSLR (Digital Single Lens Reflex, NX, NV, WB, ST, enz. en gebruik aangepaste technologieën. Maar los van de ontwikkelingen en optische mogelijkheden die zij bieden, menselijke fouten zijn geen uitzondering. Er zijn verschillende gevallen waarin de gebruiker heeft verwijderd van de digitale bestanden (foto's, audio, camera's) per ongeluk. In dergelijke gevallen als de gebruiker niet te herstellen van de back-up, het gebruik van Digitale Foto Recovery software linksen als de laatste redding optie.

Kijk bijvoorbeeld naar een scenario wanneer u een Samsung digitale camera, zeggen GX-20, te vangen enkele van de meest kostbare momenten. U slaat deze foto's op de MMC-kaart, maar later wegens toevallige gebruik van de optie bestand te verwijderen, verwijdert u een of meer van deze foto's. Verder vindt u dat u geen back-up die gebruikt kunnen worden voor het herstel van deze per ongeluk verwijderde foto's hebben. Dergelijke situaties illustreren kritisch foto verlies problemen.

De meeste van de Samsung digitale camera's ondersteunen SD, SDHC, MMC en CF geheugenkaarten. Elk van deze kaarten zijn opgemaakt om een specifiek bestand systeem. Alle bestanden die u zoal op deze kaarten merk een individu in het bestand systeem tabel die verwijst naar de locatie van het dossier op de kaart.

Als een van de data-opslag feit, wanneer u een bestand verwijderen van de geheugenkaart, je eigenlijk het bijbehorende item te verwijderen uit het bestand systeem en niet de gegevens. Echter, de ruimte bezet door het bestand wordt gemarkeerd als beschikbaar voor andere bestanden te bezetten. Vandaar totdat deze ruimte opnieuw wordt bezet en overschreven door andere bestand, is de digitale gegevens vergoeding in aanmerking.

De Photo Recovery software zijn de programma's die kunnen scannen elke digitale camera en de geheugenkaart op zoek naar de verloren of verwijderde bestanden en veilig te herstellen. Deze toepassingen maken gebruik van specifieke algoritmen voor het analyseren van de getroffen en zelfs het logisch crashte digitale media. Ook zijn deze Digital Photo Recovery applicaties gemakkelijk te installeren en te gebruiken.

Stellar Phoenix Photo Recovery is een geavanceerd programma dat herstelt verloren beelden, audio, videoclips en foto's van bijna alle digitale camera's, geheugenkaarten, harde schijven, memory sticks, USB flash drives, en diverse anderen. De eenvoudig te gebruiken Photo Recovery hulpprogramma is beschikbaar voor zowel Windows (Windows 7, Vista, XP, 2003, 2000 en 2000) en Mac (Mac OS X 10.6 (Snow Leopard), 10.5 (Leopard), 10.4 (Tiger) en 10.3.9 (Panther)) besturingssystemen.

Wednesday, February 3, 2010

Herstellen Verloren Foto's van Kodak EASYSHARE Z915 digitale camera

Photo Recovery
Kodak EASYSHARE Z915 is ontworpen om een ultieme fotografie ervaring en dat is de enige reden van zijn populariteit. Deze digitale camera heeft een 10x optische zoomlens, zeer aanpasbare opties, autofocus, en vele andere specificaties die ervoor zorgen dat de camera los van anderen. Kodak EASYSHARE Z915 is compatibel met besturingssysteem Windows XP, Mac OS X 10.3 en later hun OS. In termen van data-opslag, deze digitale camera heeft een intern geheugen van 32 MB en uitbreidingsslot voor SD (Secure Digital) en SDHC (Secure Digital High Capacity) kaarten. Met zo'n veelbelovende data-opslag en kwaliteiten, een foto verlies ervaring kan frustrerend zijn voor een Kodak EasyShare Z915 gebruiker. Er kunnen situaties waarin u zou kunnen verwijderen een belangrijke foto (of een ander digitaal bestand) per ongeluk of observeren geheugenkaart corruptie. In dergelijke omstandigheden, als een geldig back ongeldig lijkt, heb je een perfecte Photo Recovery utility.

De besproken praktische scenario en de bijbehorende oplossingen zullen u helpen dergelijke gegevens verlies situaties begrijpen in meer detail. Overweeg je een Kodak EasyShare Z915 camera te gebruiken met een 8 GB SDHC geheugenkaart. Het kan voorkomen dat je tegenkomt een van de onderstaande symptomen:

U steekt de SDHC kaart in de camera, maar het wordt niet herkend
De camera loopt vast wanneer u plaatst of verwijdert u de SDHC-kaart uit de camera

Voor het oplossen van dergelijke problemen, wordt u aangeraden om de volgende stappen:

Zet de camera uit en weer aan. Altijd, zorg ervoor dat het uitschakelen van de camera voor het plaatsen of uitnemen van de kaart.
U kunt gebruik maken van een niet-gecertificeerde SDHC-kaart. Dus, vervangen door de gecertificeerde een.
Zorg ervoor dat de kaart juist is geplaatst in de uitbreidingssleuf.
Formatteer de SDHC-kaart. Het is mogelijk beschadigd of niet geformatteerd te worden gebruikt met de Kodak EasyShare Z915 camera.

Sinds het formatteren van de SDHC-kaart verwijdert alle foto's en andere gegevens, moet u een back-up te herstellen. Als in het geval, niet beschikbaar is of ongeldig is, wordt u voorgesteld om te kiezen een Photo Recovery Software. Deze zijn van derden Digitale Foto Recovery Utilities ontworpen om te scannen en vervolgens het verloren foto's veilig.

Stellar Phoenix Photo Recovery is een professioneel hulpprogramma dat alle digitale bestanden herstelt van een digitale camera, geheugenkaart, harde schijven, en andere vormen van opslagmedia. De Digital Photo Recovery Software is beschikbaar voor zowel Windows (Windows 2000 en later) en Mac OS X (Mac OS X 10.3.9 en later). De tool heeft een interactief display en ondersteunt bijna alle beeld-, audio-en video-bestandsformaten.