Wednesday, May 19, 2010

Het oplossen van problemen met de memory stick van Sony CyberShot DSC-W380 / S camera

foto herstel
De CyberShot DSC-W380 / S is de zoveelste stijlvolle en krachtige camera van Sony. Integratie van de 14,1-megapixel, 5x optische zoomlens en 2,7-inch LCD-scherm, komt de camera uitgerust met Draaipanorama functie. De camera belooft te leveren duidelijkere en scherpere beelden, zelfs bij weinig licht situaties. Verenigbaar met de Memory Stick, het geeft je de ultieme vrijheid te klikken want het kan talloze foto's op te slaan. Hoewel de foto's blijven veilig en ongeschonden op een memory stick, kunnen ze ontoegankelijk zijn geworden in veel gevallen. Met het oog op dergelijke gevallen behandelen, moet u beschikken over een geldige back-up. Echter, als een back-up beschikbaar is, kunt u terecht voor een efficiƫnte digitaal foto herstel oplossing om uw verloren waardevolle foto's te herstellen.


Beschouw dit: u langs uw DSC-W380 / S naar de school van uw kind functie. Het moment dat je laadt de memory stick en probeer Klik op foto's van de prestaties van uw zoon, kom je de volgende foutmelding:

"Geen geheugen"

Na verschijning van de bovenstaande foutmelding, en u probeert de eerder opgeslagen foto's, maar kan niet doorgaan als gevolg van de hieronder genoemde fout:

"Geen afbeeldingen"

Veroorzaken

Moet je je afvragen wat er mis is met uw CyberShot DSC-W380 / S camera. De bovenstaande fouten kunnen worden weergegeven in de volgende gevallen:

  • De standaard opslag locatie is ingesteld naar het interne geheugen
  • De camera kan geen toegang krijgen tot de Memory Stick als het corrupte heeft gekregen
Resolutie

U kunt proberen het probleem te omzeilen om de herinnering vast te stellen kwestie stok in je Sony camera:

  • Ga naar instellingen en verander de standaard directory naar 'Memory Stick'
  • Om vast te stellen de corruptie probleem, bent u verplicht om het formatteren van de Memory Stick in uw DSC-W380 / S camera
Opmaak van de Sony CyberShot DSC-W380 / S zal de leesbare gegevens wissen op de Memory Stick. Als u waardevolle gegevens op de Memory Stick, foto recovery tools zijn beschikbaar om de foto's terug te vorderen.

Een photo recovery software, echter moet zeer voorzichtig gekozen. Een minder bevoegde software kan bederven de kans op succesvol herstel. Zorg ervoor dat u een read-only tool die geen afbreuk doet aan de oorspronkelijke informatie. Ook zorgen ervoor dat uw geselecteerde tool heeft een eenvoudige en grafische user interface.


Stellar Phoenix Photo Recovery is een efficiƫnt hulpmiddel dat / geschrapt / geformatteerd foto's, video's, audio herstelt verloren van bijna alle data verlies situaties. De foto herstel software ondersteunt herstel voor zowel Windows als Mac-gebruikers en herstelt alle foto formaten waaronder JPEG, TIF, TIFF, BMP, PNG, RAW, etc. Exif in drie eenvoudige stappen weten te selecteren, scannen en opslaan.

Monday, May 10, 2010

Hoe te herstellen Foto's van Nikon CoolPix S3000 in het geval van kaartfout

Nikon CoolPix S3000 is de opvolger van de best verkopende S220 camera door het bedrijf. De slanke en ultra stijlvolle camera uitgerust met 12 megapixels, 4x groothoek NIKKOR objectief met 2,7-inch LCD-monitor. De Coolpix S3000 is uitgerust met een scala aan geavanceerde functies, waaronder vier anti-functies vervagen. De camera meet slechts 19 mm dik, waardoor het ideaal is om mee in uw zak of tas. De Coolpix S300 is vooral om lol te hebben tijdens het nemen van foto's. De prachtige foto's genomen door de camera kan worden gedeeld met familie en vrienden via internet aanvragen cool. Een gebruiker wordt aangeraden een backup van de kostbare foto's als zij gevoelig zijn ontoegankelijk worden bij een evenement van de SD-kaart fout. Echter, als een gebruiker kan de back-up geen toegang tot het verlies van gegevens na een scenario, mag hij niet worden teleurgesteld. Er zijn veel Foto Herstel opties die hem kan helpen bij het terugvinden van al de verloren beelden direct.

Als praktisch voorbeeld nemen, kan je tegenkomt de volgende foutmelding terwijl u probeert om de foto's geklikt tijdens een eucharistieviering in uw familie te bekijken:

"KAARTFOUT"

De fout zou blijken dat het zeer storende, aangezien het de eerder opgeslagen beelden toegankelijk maken. Nu, totdat deze fout wordt vastgesteld, een hulpeloze kunt u de geheugenkaart niet gebruiken voor enig doel.

Veroorzaken

De foutmelding opduikt in de volgende vier gevallen:

  • Geheugenkaart is niet geformatteerd worden gebruikt in de Nikon CoolPix S3000 camera
  • Geheugenkaart is beschadigd
  • Nikon CoolPix S3000 storingen
  • De geheugenkaart is onverenigbaar met de S3000

Resolutie

U kunt de bovenstaande foutmelding en de toegang tot de foto's, kunt u aan de volgende oplossingen:

  • Gebruik een geheugenkaart die compatibel is met uw S3000 camera
  • Informeer bij de fabrikant als het een geval van een storing in de camera
  • Als de geheugenkaart heeft beschadigd, het formaat is af te weren eventuele fouten.

Als u denkt dat u uw foto's permanent te verliezen door het formatteren van de geheugenkaart in uw S3000 camera, denk opnieuw. Een digital photo recovery software is een passende oplossing wanneer het aankomt op het herstellen van verloren foto's post opmaak.

Deze derde foto recovery tools uittreksel van de foto's, zelfs als het opslagmedium heeft geformatteerd. Als betrouwbaar en veilig, dat doen ze uiteindelijk niet vernietigende de originele inhoud.

Stellar Phoenix Photo Recovery is een betrouwbare voorziening die uitvoerige foto herstel in bijna alle gevallen van data verlies optreden, zoals het per ongeluk verwijderen, onbedoelde of opzettelijke opmaak, virusaanvallen bestand systeem beschadigen, corrupte opslagmedia, lees / schrijf fouten, enz. De software ondersteunt alle grote foto formaten, inclusief JPEG, PNG, TIFF, RAW, enz.