Friday, November 20, 2009

Krijg Verloren Foto's van Sony Cyber-shot W 220


De nieuwe Sony Cyber-shot DSC-W 220, die zijn weg naar de markten begin dit jaar. De camera heeft een sportief nieuwe functie en is goed ontworpen voor amateurs in het bijzonder. Het is perfect voor degenen die vergeten om instellingen te wijzigen of beginners die verward zijn over de juiste instelling om gebruikt te worden op dat moment. De camera heeft een Carl Zeiss Vario-Tessar 4x zoom lens, waardoor het nog meer aantrekkelijk. Zoals met alle digitale camera's, de W 220 slaat het de gegevens op een geheugenkaart, de Memory Stick Duo / PRO Duo Media Card. Terwijl de camera wordt geleverd met alle opwinding van het opslaan van een heleboel herinneringen etc, komt het ook met de zorg van hen te verliezen als gevolg van sommige domme fout! Als dat ooit gebeurt, kunt u ontspannen en gebruik maken van een foto recovery software en veilig verwijderde foto's.

Bijvoorbeeld, als tijdens het foto's nemen op de W 220, krijg je het teken dat uw geheugenkaart vol is. Je gewoon trek de kaart en in een nieuwe. Het is wat iedereen zou doen! Wanneer je naar huis gaan en proberen om de foto's uploaden van de oude kaart, bent u niet in staat om alle foto's te bekijken.

Oorzaak:

Ofwel de geheugenkaart kan worden beschadigd of er wellicht een ander probleem. Wanneer u trek een kaart terwijl de camera is ingeschakeld, de kaart beschadigd raakt. Dit laat uw gegevens ontoegankelijk.

Oplossing:

Wanneer uw gegevens niet toegankelijk is op een corrupte geheugenkaart, kunt u alleen gebruik maken van een foto recovery software om te proberen de gegevens over het redden. Photo recovery software werken volgens het principe dat alle gegevens die we nog te redden is opgeslagen op het bestandssysteem, zelfs wanneer het laat ons zien dat het bestand is verwijderd. Het bestandssysteem merken alleen de foto / bestand als verwijderd, waardoor de gegevens ontoegankelijk voor ons, maar niet op gespecialiseerde software. Hetzelfde principe geldt wanneer een bestand beschadigd is. Deze software is speciaal ontworpen om hun weg rond werk en gegevens uit het bestand opvragen systeem rechtstreeks.

Stellar Phoenix Photo Recovery, is een software die gebruikt kunnen worden voor dit doel. Het is compatibel met alle soorten bestandstypen (JPEG, TIFF, GIF, AVI, enz.) en ondersteunt het herstel van memory sticks, flash cards, SD-kaarten en alle andere beeld opslagmedia. Men kan deze software gebruiken om snel en veilig verwijderde foto's.

No comments:

Post a Comment