Wednesday, February 3, 2010

Herstellen Verloren Foto's van Kodak EASYSHARE Z915 digitale camera

Photo Recovery
Kodak EASYSHARE Z915 is ontworpen om een ultieme fotografie ervaring en dat is de enige reden van zijn populariteit. Deze digitale camera heeft een 10x optische zoomlens, zeer aanpasbare opties, autofocus, en vele andere specificaties die ervoor zorgen dat de camera los van anderen. Kodak EASYSHARE Z915 is compatibel met besturingssysteem Windows XP, Mac OS X 10.3 en later hun OS. In termen van data-opslag, deze digitale camera heeft een intern geheugen van 32 MB en uitbreidingsslot voor SD (Secure Digital) en SDHC (Secure Digital High Capacity) kaarten. Met zo'n veelbelovende data-opslag en kwaliteiten, een foto verlies ervaring kan frustrerend zijn voor een Kodak EasyShare Z915 gebruiker. Er kunnen situaties waarin u zou kunnen verwijderen een belangrijke foto (of een ander digitaal bestand) per ongeluk of observeren geheugenkaart corruptie. In dergelijke omstandigheden, als een geldig back ongeldig lijkt, heb je een perfecte Photo Recovery utility.

De besproken praktische scenario en de bijbehorende oplossingen zullen u helpen dergelijke gegevens verlies situaties begrijpen in meer detail. Overweeg je een Kodak EasyShare Z915 camera te gebruiken met een 8 GB SDHC geheugenkaart. Het kan voorkomen dat je tegenkomt een van de onderstaande symptomen:

U steekt de SDHC kaart in de camera, maar het wordt niet herkend
De camera loopt vast wanneer u plaatst of verwijdert u de SDHC-kaart uit de camera

Voor het oplossen van dergelijke problemen, wordt u aangeraden om de volgende stappen:

Zet de camera uit en weer aan. Altijd, zorg ervoor dat het uitschakelen van de camera voor het plaatsen of uitnemen van de kaart.
U kunt gebruik maken van een niet-gecertificeerde SDHC-kaart. Dus, vervangen door de gecertificeerde een.
Zorg ervoor dat de kaart juist is geplaatst in de uitbreidingssleuf.
Formatteer de SDHC-kaart. Het is mogelijk beschadigd of niet geformatteerd te worden gebruikt met de Kodak EasyShare Z915 camera.

Sinds het formatteren van de SDHC-kaart verwijdert alle foto's en andere gegevens, moet u een back-up te herstellen. Als in het geval, niet beschikbaar is of ongeldig is, wordt u voorgesteld om te kiezen een Photo Recovery Software. Deze zijn van derden Digitale Foto Recovery Utilities ontworpen om te scannen en vervolgens het verloren foto's veilig.

Stellar Phoenix Photo Recovery is een professioneel hulpprogramma dat alle digitale bestanden herstelt van een digitale camera, geheugenkaart, harde schijven, en andere vormen van opslagmedia. De Digital Photo Recovery Software is beschikbaar voor zowel Windows (Windows 2000 en later) en Mac OS X (Mac OS X 10.3.9 en later). De tool heeft een interactief display en ondersteunt bijna alle beeld-, audio-en video-bestandsformaten.

No comments:

Post a Comment