Sunday, December 13, 2009

Schrappen Foto's van Sony Hi-MD

Photo Recovery speelt een essentiële rol bij de foto's zijn verloren gegaan of verwijderd door een bepaalde reden. Mensen zijn altijd bang dat foto's opgeslagen op de computer kan verloren gaan als gevolg van onvoorziene fouten. Inname van een back-up is altijd de beste voorzorgsmaatregel. Maar als beelden worden opgeslagen op een externe schijf, denken we zelden van het nemen van back-ups.

Minidiscs zijn magneto-optische opslagapparatuur die oorspronkelijk waren ontworpen om een groot aantal audio-bestanden op te slaan. Sony heeft ontwikkeld de Hi-MD, die maakt het ook mogelijk de opslag van foto's (en andere gegevens), samen met geluid op. Dit maakte het opslaan van foto's uit de computer veel makkelijker en meer compacte, omdat de MiniDisc is kleiner in omvang dan cd's, dvd's, enz. De meest veelbelovende onderdeel van een externe schijf is dat de gegevens opgeslagen op het veilig is van de computer virussen en andere dergelijke problemen. Maar zelfs deze drives zijn niet ramp-vrij.

Foto een scenario waar je zijn foto's opslaan op uw MiniDisc en op een dag je per ongeluk verwijderen van alle de beelden. Omdat u het opgeslagen op een extern apparaat, hebt u niet gekregen een back-up.

Als we foto's op een extern apparaat, is het menselijk geworden neiging te denken dat ze veilig zijn. Op zulke momenten een zelden denkt dat er iets mis kan gaan met de beelden op de MiniDisc. Dit is de reden heel weinig mensen nemen back-ups van de opgeslagen gegevens op deze apparaten.

Accidentele schrappingen zijn zeer algemeen. De meest voorkomende reden is het gebruik van "Shift" het verwijderen van objecten of het legen van de 'recycle bin' op Windows en het legen van de 'Prullenbak' in Mac.

Wanneer foto's zijn verloren gegaan of verwijderd, wordt het bestand systeem merken ze alleen als verwijderd. Degenen die weten van dit proces vaak denken dat het alleen geldt voor het computersysteem. Dit in werkelijkheid is van toepassing op minidiscs ook. Net als een computer, een MiniDisc gebruikt ook een bestand systeem waarin gegevens worden opgeslagen. Deze gegevens toen geschrapt bij ons (zelfs permanent), wordt alleen gemarkeerd als verwijderd. U kunt gebruik maken van een Photo Recovery Software te redden hen. Deze tools Recover Fotos van het scannen van de harde schijf voor hetzelfde.

Stellar Phoenix Photo Recovery is een Photo Recovery Software. De tool heeft een eenvoudige interface waarmee iedereen het kan gebruiken om gegevens veilig en efficiënt te redden. Het kan ophalen verloren foto's van minidiscs, SD Cards, MMC kaarten, flash drives, enz. Het ondersteunt JPEG, GIF, TIFF, AVI, MOV, etc bestandsformaten.

No comments:

Post a Comment