Tuesday, March 9, 2010

Hoe te herstellen van beschadigde foto's van camera?

Digitale Camera's worden steeds een integraal onderdeel van de moderne levensstijl. Een aantal mensen, van professionele fotografen voor thuisgebruikers, gebruik ze te vangen van hoge kwaliteit foto's. Met digitale camera's, wordt het heel gemakkelijk om foto's van familieleden en vrienden nemen. Ze vereisen geen film en opslaan kristalheldere foto's, hetzij op interne camera flash-geheugen of verwisselbare media. Echter, in sommige gevallen kan, verliest u uw gedenkwaardige foto's als gevolg van schade aan de digitale camera. Dit zijn ingrijpende situaties en zet je nodig Digital Photo Recovery methoden.

Digitale camera's worden gebruikt voor het vastleggen van de bijzondere momenten van uw leven. U kunt leven met de momenten door te kijken naar de foto's opnieuw en opnieuw. Deze foto's zijn erg belangrijk voor u en u zeker niet wilt verliezen. Maar, moet je altijd in gedachten houden dat de digitale opslagmedia, en apparaten kunnen niet op elk punt van de tijd, zonder voorafgaande waarschuwing. Om te voorkomen dat dergelijke situaties en Herstel verwijderde foto's, moet u regelmatig back-up maken van uw kostbare foto's.

U kunt een reservekopie van de foto's van digitale camera of flash-geheugen opslag, op uw computer harde schijf. Het enige wat u hoeft te doen is, de camera of opslagmedia voegen met uw computer met behulp van interface kabel en alle bestanden te kopiƫren naar harde schijf. Wanneer moet u deze bestanden, kunt u rechtstreeks toegang tot deze van de computer of kan overdragen aan geheugen of digitale camera flash.

Echter, als uw camera wordt beschadigd als gevolg van een of andere reden, zoals het uitschakelen van de camera ten onrechte, het verwijderen van de batterij zonder de camera uit te schakelen, het systeem bestand corruptie, om virus infectie camera geheugen, macht spikes, en veel gelijk, uw waardevolle foto's kan ontoegankelijk geworden. Foto verlies kan ook worden veroorzaakt door het per ongeluk verwijderen, toegankelijkheid kwesties, camera read / write mislukking en als gevallen.

In het geval van schade en foto camera verlies vergelijkbare situaties, een goed onderhouden back-up echt blijkt te helpen om uw foto's terug te krijgen. In dergelijke omstandigheden, Digital Photo Recovery Software naar uw redding.

Deze toepassingen zijn opgenomen met een reeks van geavanceerde scan-technieken uit te voeren diepgaande scan van digitale camera of flash-geheugen aangesloten apparaten en alle verloren foto's op te halen. De Photo Recovery Software hebben een eenvoudige en rijke grafische gebruikersinterface om het gebruiksgemak te bieden. Ze veranderen niets aan de oorspronkelijke gegevens en de structuur van de opslag media, zoals ze hebben alleen-lezen uit te voeren.

Stellar Phoenix Photo Recovery is een uitstekende oplossing voor al uw foto situaties verlies. De software heeft twee verschillende versies, voor Microsoft Windows en Mac OS X-besturingssysteem, respectievelijk. Het verloren foto's, liedjes, video's, grafische bestanden, en documenten van alle soorten opslagmedia.

No comments:

Post a Comment