Wednesday, April 14, 2010

Krijg foto's van Nikon CoolPix S4000 zelfs na toevallige schrapping

Van lichte en kleurrijke S4000 aan de top van het gamma-P-100 model, de Nikon Coolpix reeks heeft voor elk wat wils. Het touchscreen S4000 is het meest geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar zowel de technologie en stijl. Foto's genomen op de point-and-shoot Nikon S4000 en andere camera's van deze serie kunt verdwalen of zeer gemakkelijk beschadigd. Een kleine fout kan de geheugenkaart beschadigd, waardoor foto's ontoegankelijk. Bovendien zijn de foto's zijn ook op het risico om per ongeluk verwijderd. In dergelijke gevallen, een bijgewerkte back-up gaat om de redding van een fotograaf. Echter, als een back-up niet behouden blijft, kan men nog altijd terug te vorderen van de foto's met behulp van een foto recovery tool.

Tijdens het spelen rond met de S4000, een amateur of een eerste-time kan de gebruiker per ongeluk verwijderen van foto's. En in het ergste geval, wanneer hij probeert om de foto's te herstellen van de back-up op het systeem, vindt hij hen ontbreekt daar ook.

Oorzaken:

De situatie kan een zware dobber te verwerken voor een eerste time-gebruiker die uiteindelijk het verliezen van alle opgeslagen foto's op de S4000 aan de volgende oorzaken zijn:
  • Het per ongeluk verwijderen door op 'Delete all' button in de camera
  • Met behulp van 'toetsencombinatie Shift + Del' (in het geval de foto's heb verwijderd van de computer)
  • Prullenbak legen zonder te controleren of de inhoud ervan
Oplossing

Het is natuurlijk maar voor een amateur om te denken dat hij zijn foto's definitief verloren, maar dit is niet het geval. Zelfs als hij niet in staat om foto's te recupereren van de back-up, een digitale foto herstel software kan wonderen doen voor hem. Een foto recovery tool is de mogelijkheid om gegevens te redden van alle opslagmedia in geval van verlies van gegevens onbedoelde situatie zoals opmaak, bestandssysteem corruptie, corruptie of schade aan de media of het per ongeluk verwijderen.

Deze hulpprogramma's zijn ontworpen om de harde schijf scannen of de geheugenkaart van de camera met precisie. Ze werken volgens het principe dat wanneer een bestand wordt verwijderd, alleen het bestandssysteem de ruimte als vrij merken. De inhoud van het bestand blijft intact, tenzij het wordt overschreven door een ander bestand. Daarom is de kans op herstel groter is als een zich onthoudt van het innemen van meer foto's van de Nikon S4000.

Stellar Phoenix Photo Recovery is een tool die vakkundig herstelt verloren of gewiste gegevens van alle opslagmedia zoals geheugenkaarten, Windows / Mac harde schijven, Zip-schijven, schijven etc. De mini digitale foto herstel software ondersteunt Nikon (NEF, Intel) bestandsformaten en terug te vorderen van gegevens in eenvoudige stappen: selecteren, scannen, opslaan en herstellen.

No comments:

Post a Comment