Wednesday, April 28, 2010

Krijg foto's na Memory Stick Fout in de Sony camera's

Een Memory Stick is een type van flash geheugen kaart van Sony. Sony ontwierp een familie van geheugenkaarten (Memory Stick Pro, Memory Stick Duo, Memory Stick Micro) voor digitale opslag in camera's, camcorders, digitale muziekspelers, PDA's, VAIO laptops en andere draagbare apparaten. Aangezien de Memory Stick is een eigen product van Sony, is het algemeen compatibel met een reeks van producten van Sony. Fotografen met behulp van Sony digitale camera's vertrouwen op memory sticks te slaan talloze foto's, dankzij de maximale opslagcapaciteit die ze bieden. Ondanks het feit dat betrouwbare en duurzame opslagmedia, memory sticks kunnen gooien fouten, die kunnen oplopen tot potentiële foto verlies. Een dergelijke ongelukkige situaties te maken dat u sterk afhankelijk zijn van een geldig back-up. En, als er een goede back-up niet beschikbaar is, kan dan alleen een digitale foto herstel software te redden van uw verloren foto's.

Als concrete gevallen, kan kom je de volgende fout, terwijl je probeert een foto van uw kind bizarre ondeugende activiteiten uitzicht vanaf uw Sony camera:

"Geheugen Stok Fout"

De bovenstaande fout zal maken van de foto's van uw stoute peuter ontoegankelijk, waardoor je geïrriteerd en gefrustreerd.

Veroorzaken

De bovenstaande foutmelding zou een uitkomst van de volgende redenen worden:

  • Omgaan met problemen met de Sony Memory Stick en de camera
  • Corrupte Memory Stick

Oplossing

Met het oog op het behandelen van problemen op te lossen, kan men proberen de volgende stappen

1. Opnieuw inbrengen van de memory stick in uw Sony camera
2. Het opladen van de batterijen
3.Trying om foto's op de computer van de toegang via een kaartlezer

Als de bovenstaande stappen niet het verwachte resultaat opgeleverd, aarzel niet en het formaat de Memory Stick in een camera op zich.

Het formatteren wordt de eerder opgeslagen gegevens door het installeren van een nieuw bestandssysteem. Hoewel de memory stick wordt herbruikbare, om foto's te halen verloren bericht opmaak, moet men zich volledig te vertrouwen, hetzij op een bijgewerkte back-up of een digitale foto recovery software.

De derde photo recovery nutsbedrijven als alleen-lezen geen wijziging van de oorspronkelijke inhoud en herstelt foto's en andere multimedia bestanden uit een scala van beschadigde opslag media, waaronder memory sticks, geheugenkaarten, harde schijven, ZIP-schijven, digitale camera's, USB apparaten en andere verwijderbare media.

Stellar Phoenix Photo Recovery is een efficiënt hulpmiddel dat / geschrapt / geformatteerd foto's, video's, audio herstelt verloren bijna alle data verlies situaties. De tool ondersteunt fototerugwinning voor zowel Windows als Mac-gebruikers en herstelt alle foto formaten waaronder JPEG, TIF, TIFF, BMP, PNG, RAW, etc. Exif in drie eenvoudige stappen weten te scannen, selecteren en opslaan.

No comments:

Post a Comment