Wednesday, October 21, 2009

Digital Photo Recovery uit Caplio GX100 VF KIT Camera

Caplio GX100 VF KIT is een compacte digitale camera met 10,01 megapixel CCD in combinatie met een geavanceerde beeld-processing motor laag geluidsniveau van hoge kwaliteit foto's, 24 tot 72 mm equivalent vangen brede zoom en een afneembare elektronische zoeker.

Het opslagmedium van de camera zijn eigen ingebouwde geheugen, MMC en SD-kaart. Deze opslagmedia meestal beschadigd als gevolg van zowel interne als externe fouten wat resulteert in verlies van gegevens. Op zulke momenten, ontstaat de onontkoombaarheid van het gebruik van een efficiƫnte Photo Recovery.

Stel, u enkele foto's met de Caplio GX100 VF KIT nam, en nu, wanneer u probeert om te zien of ze naar je pc, je bent geschrokken door de verschijning van een foutmelding zoiets als het volgende:

"Card Error"

Na deze foutmelding wordt duidelijk dat uw foto's ofwel verloren of ontoegankelijk, en elke poging om hen de toegang wordt gevraagd dezelfde foutmelding herhaaldelijk.

Oorzaken:

De bovenstaande foutmelding zou zijn verschenen als gevolg van een van de volgende fouten:

Het gebruik van niet-ondersteunde MMC of SD-kaart,
Trekken van de kaart tijdens de lees / schrijf-proces,
Met behulp van een kaart niet geformatteerd voor gebruik in Caplio GX100 VF KIT,
Met behulp van een beschadigd SD-kaart, MMC of het interne geheugen.

Oplossing:

Als het probleem te wijten is aan het gebruik van SD-of MMC-kaarten niet ondersteund door de camera, het veranderen van een ondersteunde een noodzakelijk is. Elke nieuwe opslagmedium moet opmaak eerst voor moet worden bruikbaar. Als u een niet-geformatteerde een, formatteren. Als je intern geheugen, SD-of MMC-kaart is beschadigd, moet u het apparaat wijzigen voor een goede. Als het probleem te wijten was aan het verwijderen van het apparaat tijdens lees / schrijf-proces aan de gang is, zijn uw foto's beschadigd en dus ontoegankelijk op zijn best, verloren of anderszins. Deze voorwaarde moet formatteren van de opslag apparaat, maar dit commando zal alle de foto's waarvan de veiligheid is je primaire zorg.

Gelukkig kunnen de verloren gegane foto's terug te vorderen via een bijgewerkte gegevens back-up proces. Echter, als back-up proces is niet beschikbaar, of het mislukt moet je een aantal krachtige Photo recovery software te gebruiken. Digital Photo Recovery programma's worden ontwikkeld in dienst zeer geavanceerde scan-en herstel algoritmen om verloren digitale foto's.

Stellar Phoenix Photo Recovery v3.2 is ontworpen om verloren foto, audio-en video bestanden van verschillende formaten van bijna alle opslagmedia. Compatibel met Windows en Apple Mac besturingssystemen, dit vanzelfsprekend niet-destructieve Digital Photo Recovery programma slaat de herstelde gegevens in een door de gebruiker opgegeven locatie te wijzigen of te overschrijven, zonder de originele bestanden.

No comments:

Post a Comment