Monday, October 5, 2009

Foto Herstel van Pentax * istD Digitale Camera

De 6,3 megapixel Pentax * istD is een van de kleinste en lichtste digitale SLR camera uitgerust met een breed scala van geavanceerde functies en gebruiksvriendelijke functies. Met behulp van CCD als de beeldsensor, de camera levert goede kwaliteit beeld. Het opslagmedium gebruikt in de Pentax * isd camera is Compact Flash (CF)-kaart die kan worden beschadigd als gevolg van tal van redenen zoals virus-infectie, read / write error, file system corruptie, enz. Dit resulteert in de ontoegankelijkheid van de foto's die zijn opgeslagen in de CF-geheugenkaart. In dergelijke situaties kunt u uw foto's herstellen met behulp van een bijgewerkte back-up. Echter, als er geen back-up, dan bent u verplicht het gebruik van een krachtige Digitaal Foto Recovery Software.

Beschouw een situatie - u vastleggen wat foto's van uw Pentax * isd camera. Wanneer u de foto's bekijken die zijn opgeslagen in de CF-geheugenkaart van uw Pentax * isd camera, die je tegenkomt de onderstaande foutmelding:

"Memory Card Error"

Wanneer de bovenstaande foutmelding verschijnt, niet u toegang tot de foto's opgeslagen in de CF-geheugenkaart. Daarnaast ontvangt u de bovenstaande foutmelding elke keer als u de foto's openen.

Oorzaak:

Het bovenstaande foutmelding verschijnt wanneer de Pentax * isd camera niet in slaagt om de gegevens te lezen die zijn opgeslagen in de CF-geheugenkaart. Dit gebeurt in het algemeen te wijten aan lees / schrijf-fout in de CF-geheugenkaart, die haar corruptie veroorzaakt.

Resolutie:

Dit probleem kan worden opgelost door het formatteren van de CF-geheugenkaart. Maar, opmaak verwijdert alle gegevens die zijn opgeslagen op de geheugenkaart. Deze situatie leidt tot de noodzaak van Photo Recovery. Dus, effectief om uw gegevens van de geheugenkaart te herstellen, moet u gebruik maken van een geavanceerde Digital Photo Recovery Software. Deze Photo recovery tools gebruiken ingebouwde mechanismen om het scannen van uw gegevens snel en volledig herstellen. Ontworpen door zeer gekwalificeerde technici, deze hulpprogramma's bieden uitgebreide grafische user interface die ze gebruikersvriendelijk en vanzelfsprekend, zodat iedereen ze kan gebruiken zonder enig probleem geconfronteerd.

Stellar Phoenix Photo Recovery is een foutloze software die beschikbaar is voor al uw Photo Recovery behoeften. De read-only software ondersteunt en herstelt foto's van de meeste van de opslagmedia, zoals, CF kaart, SD kaart, MMC kaart, SDHC, xD-kaart, enz. De recovery tool ondersteunt ook een breed scala van audio en video bestandsformaten. De software is beschikbaar voor zowel Windows (Windows7 RCI, Vista, XP, 2003, 2000) en Macintosh (Mac OS X 10.5 Leopard, 10.4 Tiger en 10.3.9 Panther).

No comments:

Post a Comment