Wednesday, October 28, 2009

Recover foto's vanaf uw telefoon geheugenkaart

Mobiele Telefoon's zijn vandaag uitgegroeid tot meer dan alleen maar een medium van communicatie. Vandaag nemen we foto's, video's en slaan onze favoriete muziek in onze telefoons. De meeste telefoons moeten een geheugenkaart die slaat al deze gegevens. Stel je verliest al deze dingen omdat je telefoon niet werkt. Soms virussen besmetten de telefoons software ook corrupt de geheugenkaart. Zo maken van je 'herinneringen' ontoegankelijk. In een dergelijke situatie zou in het algemeen een uiteindelijk verliezen hart, maar nu een beroep kunnen doen op Photo Recovery Software om ons te helpen.

Bijvoorbeeld, je bent overbrengen van foto's van uw mobiele telefoon naar uw computer. De kaart is niet 'open', maar het volgende bericht verschijnt op het scherm:

"Memory Card Corrupted"

Oorzaak:

Er kunnen veel redenen voor, sommige van de meest voorkomende zijn:

Uw telefoon kan hebben gehad een virus dat de kaart beschadigd raken.
De kaart kan zijn verwijderd van de lezer, terwijl foto's nog werden overgebracht naar de computer.
Voortdurend opslaan en het verwijderen van bestanden van de kaart als het geheugen vol is.
Als de kaart wordt te vol voordat u ze downloaden naar uw computer. Dit veroorzaakt overschrijven.

Oplossingen:


Er zijn tal van Photo Recovery Software beschikbaar om te helpen ophalen van uw foto's. Men moet voorzichtig te gebruiken alleen originele en kwalitatief goede software die niet verder schade aan uw foto's. De software is geïnstalleerd op uw computer. Zodra de geheugenkaart wordt aangesloten op de computer (hetzij rechtstreeks of via een kaartlezer), de software draait dan een foto herstel dat de gegevens op de geheugenkaart is hersteld.

Stellar Phoenix Photo Recovery is een volledig functionele software die veilig en snel herstel van al uw verloren gegevens garandeert. De read-only tool ondersteunt de meeste van de audio-en video bestandsformaten. Deze Photo Recovery tool komt in twee versies die ondersteuning bieden voor Microsoft Windows (Vista, XP, 2003, 2000 en NT) en Apple Mac (Mac OS X 10.5 Leopard, 10.4 Tiger en 10.3.9 Panther) besturingssystemen.

No comments:

Post a Comment